Nyhetsbrev januari 2020

Bästa medlemmar

Dags för årets första nyhetsbrev från styrelsen om arbetet för vår gemenskap på campingen.
Under höst och vinter så är det självklart lite lugnare på campingen med färre gäster och mindre rörelse, styrelsen har dock arbetat på i princip oförminskad takt.

Den 16/10 hade vi en extra arbetsdag som utlystes både på hemsidan och i vår Facebook grupp, det vart en lyckad dag där flera av er deltog med arbete, umgänge och skratt. Vår ambition är att ha en extra arbetsdag ganska snart igen för att kunna elda borta vid rinken, detta är dock avhängt av väder och vind. Vi kommer lägga ut om dagen på både hemsidan samt Facebook men det kan vara med kort varsel (beroende på vädergudarna) och då fungerar Facebook effektivast (se mer nedan).

Till den senaste arbetsdagen så köpte vi in en vedklyv och så snart vi har gjort en liten justering i vårt elnät så kan den användas ännu bättre, vår tanke är att ta hand om delar av våra egna träd för att vi skall kunna elda gemensamt eller för den som har en egen ”eldkorg”.

Arbetet med vår hamn samt bryggor kommer självklart att tas upp till våren och med arbetsdagar till detta. I år kommer vi att investera i en vassklippare för att få vår fina hamn/vik ännu finare. Det blir inte bara bättre och finare för de av oss som har båt eller inte, det blir även mer attraktivt för att inbringa fler externa båtgäster vilket ger klirr i kassan.

Styrelsen arbetar även just nu med att registrera vår förening som en ”riktig” förening med allt vad detta innebär, vilket är något som nuvarande styrelse anser ha hög prioritet av flera skäl. Mer detaljer runt detta kommer att läggas fram under kommande årsmöte.

I skrivande stund så har vi fortfarande en plats outhyrd, känner ni någon som skulle passa in i vår lugna harmoniska gemenskap, så be dem kontakta oss på info@bjorkholmen.se för visning av plats samt camping med närområden.


Kontakt med styrelsen och dess medlemmar så använder ni företrädesvis vår epost  info@bjorkholmen.se Då kan vi snabbt och enkelt fördela samt besvara era uppkomna frågor.

Hemsidan Vi har lagt in ”kalender” samt ”senaste inlägg” under medlemsinloggningen (samma kod som till vår hygienvagn) då vi anser att denna information endast är till gagn för oss medlemmar. Utomstående kan självklart fortfarande få en god bild av oss via bildgalleriet samt ansöka om kontakt/medlemskap.·       

Facebook
Björkholmens Camping heter gruppen och det enda ni behöver uppge när ni ansöker om medlemskap är ert platsnummer på campingen då den endast är för oss medlemmar som hyr på området. Denna grupp fungerar väldigt väl när information behöver spridas snabbt och enkelt. T. Ex. om någons tält har blåst sönder, saker som säljes/Bortskänkes, eller bara för att dela varandras bilder och upplevelser runt vår fina camping. Här kan det även dyka upp information om olika evenemang, allt från event i vårt närområde till stadsvandringar inne i Stockholm.

Vänligen

Björkholmens husvagnsförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *